Team van de Toekomst

Team van de Toekomst

POWERHOUSE Van Spaendonck

Creëer jouw Team van de Toekomst

POWERHOUSE Van Spaendonck

Hoe zorg jij ervoor dat je opvalt en aantrekkelijk bent voor (potentiële) werknemers in deze krappe arbeidsmarkt? Het vinden en behouden van medewerkers is moeilijker dan ooit. Toch hoeft deze krapte voor jou geen probleem te zijn. Op donderdag 6 oktober nemen wij je vanuit de Maassilo Rotterdam mee in het creëren van jouw Team van de Toekomst. Zo word jij de beste werkgever voor jouw team!

Vinden, binden en ontwikkelen

De juiste mensen vinden is niet meer vanzelfsprekend en de gehele employee journey is daardoor nog belangrijker geworden. Hoe vind, bind en ontwikkel je jouw team? Dit staat centraal in deze tweede editie van POWERHOUSE van Spaendonck: Team van de Toekomst.

Na afloop van dit event weet jij:

  • Hoe je de beste werkgever bent of kunt worden;
  • Hoe je de juiste mensen vindt en bindt;
  • Hoe je het beste uit jouw mensen haalt.
graphic-2

Over POWERHOUSE Van Spaendonck

POWERHOUSE Van Spaendonck is een jaarlijks terugkerend evenement voor ondernemend Nederland en een initiatief vanuit Van Spaendonck. Wij hebben al meer dan 100 jaar ervaring en zijn er voor jou als ondernemer, in elke fase van het ondernemerschap. Dit doen we met onze bekende labels Loket.nl, MKB Servicedesk, Wissenraet Van Spaendonck, CoPilot en Clever. Met de succesvolle editie van afgelopen jaar nog op ons netvlies, staan wij te popelen voor deze tweede editie. We beloven je met antwoorden de deur uit te gaan, je kunt direct aan de slag!

POWERHOUSE Van Spaendonck is een jaarlijks terugkerend evenement voor ondernemend Nederland en een initiatief vanuit Van Spaendonck. Wij hebben al meer dan 100 jaar ervaring en zijn er voor jou als ondernemer, in elke fase van het ondernemerschap. Dit doen we met onze bekende labels Loket.nl, MKB Servicedesk, Wissenraet Van Spaendonck, CoPilot en Clever. Met de succesvolle editie van afgelopen jaar nog op ons netvlies, staan wij te popelen voor deze tweede editie. We beloven dat je met antwoorden de deur uit stapt zodat jij direct aan de slag kunt!

Het programma

Op donderdag 6 oktober 2022 openen wij voor jou vanaf 14:00 uur met heel veel plezier de deuren van de Maassilo in Rotterdam. Het programma ziet er als volgt uit:

Vanaf 14 uur ben je van harte welkom in de Maassilo

Aftrap door Jeroen de Heer, directievoorzitter Van Spaendonck

Keynote speaker Pim de Morree
Hoe maak je een inspirerende werkplek en wat heeft zijn wereldreis en bezoek aan meer dan 100 werkplek pioniers hem gebracht? Hij neemt je mee in onderzoek, trends, succesfactoren en valkuilen die hij heeft meegemaakt.

Keuze uit twee van de drie inspirerende sessies gericht op vinden, binden en ontwikkelen

Vinden
Suzan Schoutsen van Sendcloud over de moderne wijze waarop ze bij Sendcloud naar HR kijken en hun cultuur centraal stellen. Hiermee willen ze tijdens de enorme groei 250 nieuwe talenten in één jaar binnenhalen. Hoe doen ze dat?

Binden
Ynzo van Zanten over hoe verbondenheid bijdraagt aan het binden van medewerkers. Hoe zet je je eigen team op de eerste plek, en waarom gaat dát het doorslaggevende verschil maken in jouw organisatie?

Ontwikkelen
Arjen Banach deelt zijn frisse blik op de toekomst van organiseren. Wat zijn de essentiële ingrediënten voor een inspirerende organisatiecultuur, waarbij de focus ligt op vooruitgang?

Gezamenlijke afronding van het programma, vervolgd door een afsluitende borrel met naast een hapje en een drankje, verrassend entertainment

Vol inspiratie naar huis

Praktische informatie

Adresgegevens
Maassilo
Maashaven Zuidzijde 1-2
3081 AE Rotterdam

Bereikbaarheid
De Maassilo is zowel per openbaar vervoer als per auto goed bereikbaar.

Kom je met de auto?
Op de kade en directe omgeving is er parkeergelegenheid voor maximaal 225 auto’s. Mocht deze parkeerplaats vol zijn, dan kan er ook geparkeerd worden op de Brielselaan en de Maashaven OZ. Deze parkeerplaatsen staan vermeld op de verkeersborden.

Kom je met het openbaar vervoer?
De haltes van de metro, tram, bus en watertaxi (Maashaven) liggen op minder dan 50 meter afstand van de entree.

Sprekers

Pim de Morree

Pim de Morree

Co-founder, Corporate Rebels
Arjen Banach

Arjen Banach

Organisatiefuturoloog
Suzan Schoutsen

Suzan Schoutsen

Lead talent partner, Sendcloud

Ynzo van Zanten

Spreker, schrijver en ondernemer