9 november 2021

POWERHOUSE Van Spaendonck een daverend succes!

POWERHOUSE Van Spaendonck een daverend succes!

Op 9 november vond het allereerste POWERHOUSE Van Spaendonck plaats, een hybride event waar ondernemerschap niet alleen centraal stond, maar écht knalde. Met inspirerende sprekers, een enthousiaste host en co-host, muzikale ondersteuning en zelfs een wetenschappelijke invalshoek was het een middag om nooit te vergeten.

Wil je het event terugkijken? Dat kan via deze link.

Laat ondernemerschap losbarsten!

Een knallende entourage

Dat ondernemerschap moet knallen, steekt Van Spaendonck niet onder stoelen of banken. De show wordt afgetrapt door een spectaculaire combinatie van video, spoken word en elektrische gitaarmuziek door Erwin Steijlen. De muziek en teksten heeft hij speciaal voor deze gelegenheid geschreven. “Er is geen weg naar zinvol zijn, zinvol is de weg”, klinkt het in de grote zaal van het Gooiland Theater.

Als host Sofie van den Enk (bekend van de Keuringsdienst van Waarde) en co-host Jeroen de Heer (directievoorzitter Van Spaendonck) het podium betreden, kan het feest echt beginnen. Samen verwelkomen ze de sprekers van de middag:

  • Margot Roubos, Commercial director van YoungOnes

  • Hans van der Molen, directievoorzitter Berenschot

  • Jacco Vonhof, directeur-eigenaar van Novon Schoonmaakbedrijven èn voorzitter MKB-Nederland

  • Jesse ‘t Lam, mede-oprichter en partner bij Brave New Food
Margot Roubos

Margot Roubos

Margot Roubos

Hans van der Molen

Margot Roubos

Jacco Vonhof

Margot Roubos

Jesse ’t Lam

Ook introduceren ze wetenschapsjournalist Diederik Jekel, als side-kick voorziet hij de show van wetenschappelijke kanttekeningen en uitleg. Hij signaleert niet alleen trends, maar verklaart ze ook. “Een trend is iets wat leeft bij bedrijven die zich aanpassen aan een veranderende omgeving”, vertelt hij. Denk bijvoorbeeld aan de opkomst van hybride organisaties of klimaatverandering. Pas je je niet aan? Dan overleef je het niet. Het is survival of the fittest.

Hoogtepunten van de middag

Van Spaendonck helpt dit jaar al ruim 103 jaar ondernemers vooruit. Er zit veel kracht in de organisatie, toch blijft het bedrijf altijd bescheiden. Daarom vond Jeroen het hoog tijd voor een groots evenement, waar deze energie volledig de ruimte kon krijgen. Op het programma staan drie actuele onderwerpen waar elke ondernemer mee te maken krijgt: trends en ontwikkelingen, veranderingsvermogen en de juiste mindset als ondernemer.

Volgens host Sophie is het menselijke aspect de verbindende factor in alledrie de sessies. “Zo kwam naar voren dat het niet erg is om te falen, als je er maar van leert”, vertelt ze na afloop. “Dat je goed gebruik kunt maken van automatisering en flexibilisering, als je maar oog houdt voor het menselijke. Ook blijft me bij dat je eigenlijk constant moet blijven innoveren, juist op het moment dat het goed gaat met je business. Hoe blijf ik mezelf vernieuwen?”

Wil je het event terugkijken? Dat kan via deze link.

Kies een pagina