icon-1

Welkom bij de online versie van POWERHOUSE Van Spaendonck!

Vereenvoudigen, verbinden en vertegenwoordigen

Verbinden, vertegenwoordigen en vereenvoudigen.

De eerste editie zit erop. En het smaakt naar meer!

Jeroen de Heer

Het zijn turbulente tijden voor ondernemers. Trends als digitalisering, duurzaamheid en de platformeconomie volgen elkaar in een steeds groter tempo op. En een crisis als de Corona-pandemie maakt het nog lastiger om op deze trends in te spelen. Het is dan ook niet voor niets dat maar liefst 90% van alle nieuwe bedrijven faalt. Dat vinden we zonde. Daarom gebruiken wij onze kennis, onze ervaring en ons netwerk om mkb’ers te laten (op)groeien en opbloeien in het best mogelijke klimaat, zodat de kans op succes veel groter wordt. Hierbij staat het verbinden van mensen en bedrijven centraal.

Dat doen wij al meer dan 100 jaar. En altijd een beetje vanaf de achtergrond. Met de eerste editie van POWERHOUSE Van Spaendonck hebben we deze bescheidenheid een dag lang van ons afgeschud. We brachten in praktijk waar we als merk voor staan. Het verbinden en vertegenwoordigen van ondernemers en de wereld om ons heen eenvoudig maken. Zo keken we op 9 november naar belangrijke trends in de markt, hoe je met je bedrijf kunt innoveren en veranderen en hoe jij als ondernemer on top of your game blijft.

En geheel van deze tijd deden we dat in een hybride vorm. Met ondernemers in de zaal in het mooie Gooiland theater in Hilversum en mensen die digitaal meekeken. Ook willen we jou in dit online magazine de sfeer laten proeven en een aantal van de lessen meegeven die onze inspirerende sprekers op het podium deelden.

De eerste editie zit erop en ik ben er trots op dat we vanuit Van Spaendonck dit mooie event hebben kunnen neerzetten. Het smaakt voor ons absoluut naar meer en de aanwezige ondernemers waardeerden ons event met een 8.2, dus ik nodig je nu alvast uit om er volgend jaar bij te zijn!

Jeroen de Heer
Directievoorzitter Van Spaendonck

Laat ondernemerschap losbarsten!

Kies een pagina