5 oktober 2023 in Tivoli­Vredenburg Utrecht

POWER­­HOUSE
Van Spaen­­donck

Breaking the Rules!

Merk jij ook dat de verwachtingen en behoeften van je medewerkers veranderen? Dat je met het oog op de toekomst niet kan blijven ondernemen zoals je deed? Tijd om te durven breken met bestaande conventies! Tijdens POWERHOUSE Van Spaendonck Рh̩t evenement voor ondernemers, directeuren en HR-managers in het mkb Рkun jij je laten inspireren met een programma vol powertalks van experts en interactieve sessies.

Breek met bestaande conventies

Het verwachtingspatroon van medewerkers verandert. Geef de medewerkers van morgen daarom de ruimte en autonomie om te kunnen meegroeien met je organisatie. Denk niet in hokjes. Die muren moeten omlaag! Ook tussen bedrijven onderling. Samenwerken is belangrijker dan ooit, om je medewerkers op een duurzame manier te faciliteren.

Drie thema’s die centraal staan op het event:

  • Medewerkers die meegroeien;

  • Jouw medewerkers van morgen;

  • Samenwerkingen binnen de sector.

Inspirerende sprekers boordevol kennis

Medewerkers die meegroeien

In deze dynamische wereld telt niet alleen ervaring, maar vooral aanpassingsvermogen en vaardigheden. Door te investeren in welzijn, creëer je een team dat gezond, gelukkig, gemotiveerd en goed geïnformeerd is. Met human capital bovenaan je agenda, ben je klaar voor de toekomst!

Organisatiepsycholoog en coach

Over een toekomstbestendige werkomgeving

Expert patroondoorbrekend denken

Over de kracht van een slecht idee en hoe je hokjesdenken kunt omzeilen

Neurowetenschapper

Over hoe je jouw brein vóór je kunt laten werken

Jouw medewerkers van morgen

Verken de toekomst van werken met zzp’ers, remote werken en AI. Overbrug de generatiekloof en sluit beter aan op de behoeften van toekomstige medewerkers. Val op in de dynamische arbeidsmarkt. Word de voorbereide, flexibele werkgever die medewerkers zoeken.

Trendwatcher

Over trends en ontwikkelingen

Technologie-expert

Over de kansen van AI, data en digitalisering

Ondernemer en recruitmentstrateeg

Over diversiteit, inclusiviteit en de invloed van Gen Z op je organisatie

Samenwerkingen binnen de sector

Samenwerking ontketent potentieel: bundel krachten en laat jouw organisatie groeien. Door samen op te trekken, bereiken we meer. Jouw kans om het verschil te maken!

Futuroloog en businessfilosoof

Over het loslaten wat je kent en openstaan voor nieuwe manieren

Het programma

Op donderdag 5 oktober 2023 openen wij voor jou vanaf 14:00 uur de deuren van TivoliVredenburg in Utrecht. Het programma ziet er als volgt uit:

TIJD
WAT/WIE
THEMA
13:30 – 14:00
Ontvangst
14:00 – 14:30
Opening
14:30 – 15:15
An Boeckxstaens
Medewerkers die meegroeien
Remy Gieling
Medewerkers van morgen
15:35 – 16:20
Rico Bakker
Medewerkers die meegroeien
Edwin de Jonge
Medewerkers van morgen
16:40 – 17:35
Ayca Szapora
Medewerkers die meegroeien
Markward van der Mieden
Medewerkers van morgen
Rik Vera
Samenwerken
17:35 – 18:30
Borrel

Lekker centraal in TivoliVredenburg Utrecht

Middenin het centrum van Utrecht staat TivoliVredenburg. Centraler kan bijna niet! Zeer goed met de trein te bereiken, of met de fiets. Maar ook voor degenen die liever met de auto komen, is dit een fijne plek dankzij de bijbehorende uitgebreide parkeergelegenheid. Een perfecte locatie voor POWERHOUSE Van Spaendonck.

Wij steunen de toekomst van het mkb

Omdat we het niet alleen belangrijk vinden ondernemers voor te bereiden op de toekomst, focussen we ons ook op de ondernemers van morgen. Daarom hebben wij Jong Ondernemen aan dit evenement gekoppeld. Jong Ondernemen is een platform dat jongeren helpt bij het ontwikkelen van ondernemende vaardigheden door hier programma’s voor te ontwikkelen voor het onderwijs.

Het succes van de voorgaande edities

POWERHOUSE Van Spaendonck beleeft dit jaar haar derde editie. Op de twee voorgaande edities blikken we met trots terug. Bekijk de sfeerimpressie van het daverende succes van vorig jaar, toen we ondernemers inspireerden in de Maassilo te Rotterdam.

De deelnemers van vorig jaar beoordeelden de 2e editie van POWERHOUSE met een 8,3 .

Mede mogelijk gemaakt door….