Derde editie

Team van de Toekomst

POWER­HOUSE Van Spaen­donck

Breaking the Rules!

POWERHOUSE Van Spaendonck

Deze editie staat in het teken van het durven breken met bestaande conventies. Denk niet in hokjes en zorg ervoor dat je bij blijft in de veranderende behoefte van de medewerker! Op donderdag 5 oktober kun jij je laten inspireren met een programma boordevol powertalks van experts en interactieve sessies ga jij de toekomst tegemoet.

Breek met bestaande conventies

Het verwachtingspatroon van medewerkers verandert. Geef de medewerkers van morgen daarom de ruimte en autonomie om te kunnen groeien. Denk vooral niet in hokjes en zorg ervoor dat jouw medewerkers meegroeien met de ambitie van jouw organisatie.

Drie thema’s die centraal staan op het event:

  • Medewerkers die meegroeien;
  • Jouw medewerkers van morgen;
  • Samenwerkingen binnen de sector.
graphic-2

Het programma

Op donderdag 5 oktober 2023 openen wij voor jou vanaf 14:00 uur met heel veel plezier de deuren. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 14:00 uur: Ontvangst
  • 14:30 uur: Opening

  • 14:45 uur: Drie rondes inspiratiesessies

  • 17:30 uur: Netwerkplein

  • 18:00 uur: Borrel

  • 19:00 uur: Einde

De sprekers

An Boeckxstaens over een toekomstbestendige werkomgeving
Rico Bakker over de kracht van een slecht idee en hoe je hokjesdenken kunt omzeilen
Ayca Szapora, neurowetenschapper, over hoe je jouw brein vóór je kunt laten werken
Markward van Mieden over trends en ontwikkelingen
Job van den Berg over de kansen van data, AI en digitalisering
Edwin de Jonge over de invloed van Gen Z op je organisatie en diversiteit en inclusiviteit
Rik Vera over het loslaten wat je kent en openstaan voor nieuwe manieren
Talkshow met ondernemers

Over POWERHOUSE Van Spaendonck

POWERHOUSE Van Spaendonck is een jaarlijks terugkerend evenement voor ondernemend Nederland en een initiatief vanuit Van Spaendonck. Wij hebben al meer dan 100 jaar ervaring en zijn er voor jou als ondernemer, in elke fase van het ondernemerschap. Dit doen we met onze bekende labels Loket.nl, MKB Servicedesk, Wissenraet Van Spaendonck, CoPilot en Clever. Met de succesvolle editie van afgelopen jaar nog op ons netvlies, staan wij te popelen voor deze tweede editie. We beloven je met antwoorden de deur uit te gaan, je kunt direct aan de slag!

POWERHOUSE Van Spaendonck is een jaarlijks terugkerend evenement voor ondernemend Nederland en een initiatief vanuit Van Spaendonck. Wij hebben al meer dan 100 jaar ervaring en zijn er voor jou als ondernemer, in elke fase van het ondernemerschap. Dit doen we met onze bekende labels Loket.nl, MKB Servicedesk, Wissenraet Van Spaendonck, CoPilot en Clever. Met de succesvolle editie van afgelopen jaar nog op ons netvlies, staan wij te popelen voor deze tweede editie. We beloven dat je met praktische handvaten de deur uit stapt, klaar voor de toekomst!